Orvelin Fastigheter tackar för ännu ett år som snart är till ända.

Mycket har hänt i våra verksamheter under året, bland annat så har vi flyttat in i våra nya lokaler på gamla Tingsrätten i Strömstad. Den 15 november hade vi invigning av våra nya lokaler med Öppet hus, en fantastiskt rolig dag. Tack alla ni som deltog under denna dag.

Under året har vi också lämnat in bygglovsansökan för Hedelinska tomten, Skepparen 8, där planerar vi att bygga ett 40-tal hyreslägenheter samt två butikslokaler i bottenplan.Vi har även  projekterat och byggt en ny hall på Montören 6, gamla Eu-terminalen på Prästängen.

Innan årets slut så förväntas projektet ”Strömstad Paddel” stå klart för spel. Strömstad Paddel är Strömstads första paddelbana inomhus och den byggs i fastigheten Limmaren 2 på Prästängen, samma fastighet där Ica Kvantum och Jysk finns.

I centrala Stömstad har 4 nya hyreslägenheter har byggts i Svanen 1, Sparbankshuset. Brf Södra Hamnen stod redo för inflytt i september och nu har de första bostadsrättsköparna flyttat in.

Under året har vi som vanligt arbetat på med underhållet av våra fastigheter, bland annat Sparven 10 på Slotteberget. Den fastigheten har under hösten fått nytt tak och nya fönster. Sparven 10 kommer att genomgå en helrenovering där förutom ovan nämnda bland annat kommer att få nya kök, badrum och stammar.
I våras fick Storken 3 nytt tak, nya fönster, puts och fasadmålning och under hösten har Storen 4-6 fått samma underhåll. 

Sardinen 1, Abba-huset har fått ytterligare en hyresgäst i och med det är huset nu fullt uthyrt, vilket vi självklart tycker är fantastiskt roligt. 

 

Ovan nämnda är bara en bråkdel av allt som skett under året och nu blickar vi framåt mot ytterligare ett fantastiskt år.

 

Till er hyresgäster, fastighetsskötare, leverantörer och samarbetspartners vill vi på Orvelin Fastigheter önska en riktigt God jul och ett Gott nytt år.