I vackra Sunnanå Hamn i Mellerud säljer vi 6 st villor som är under uppförande hösten 2018 samt sjöbodar och tomter för omgående försäljning.

Villor - Sunnanå Hamn

 1

I vackra Sunnanå hittar vi 1½-plans hus med förhöjt väggliv under uppförande, lämnas nyckelfärdigt där man själv kan vara med och påverka sitt boende.
Huset utförs i ett grundkoncept med 5 rum och kök, två badrum, tvättstuga och kan uppgraderas allt efter kundens smak och behag mot en tilläggskostnad. 
Priserna varierar i grundutförande från 2 950 000-3 200 000 kr beroende på läge och tomtstorlek. Tomterna varierar mellan: 
632-1066 kvm och lämnas grovplanerade runt fastigheten.

Huset är byggda med platta på mark, vattenburen golvvärme nedre plan och radiatorer övre plan, träkonstruktion, Elite XCEED fönster med aluminium beklädd utsida, förberedd för kamin, betongpannor, uppvärmning genom luft/vatten pump för att nämna något.
Huset kommer ha en enklare standard i sitt grundutförande där man själv kan bygga på den lyx man själv önskar, även sovrum går att ta bort eller lägga till efter sina behov (2- 4 sovrum). Huset är under uppförande och kommer vintersäkras där man bygger klart huset ihop med köparen.
Huset är placerat på tomten för bästa möjliga sjöutsikt. Husets placering har även tagits hänsyn till om man önskar komplementbyggnad som garage, Attefall eller förråd.

För mer information kontakta Fredrik Källén 0722 03 07 63.

Villa_Sunnanå__Planritning.pdf

Villa_Sunnanå_Fasader.pdf

Sjöbodar - Sunnanå Hamn

prospekt sjobodar

Kontakta oss för mer information eller visning!

 I vackra Sunnanå Hamn i Mellerud erbjuder vi nu sex oinredda sjöbodar och två inredda med kök och bad respektive kök och wc, för omgående försäljning. De arkitektritade sjöbodarna flyter tryggt på Vänerns vatten med badstege, altan och båtplats direkt utanför dörren. Slappna av på altanen till vattnets kluckande efter dagens fisketur, golfrunda eller svampplockning.

Sjöbodarna har en totalyta upp till 35 kvm med pentry och sovloft, altan om 20 kvm och en båtplats utanför dörren. Trots sitt flytande läge på vattnet håller sjöbodarna hög komfort i form av isolering, vatten/avlopp och elektricitet.

Området kring Sunnanå hamn, med den vidsträckta Vänern och Dalslands vackra natur erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser. Här finner du Melleruds golfklubb ett stenkast bort med en 18-hålsbana och en 9-håls pay & play. Vänern, ett av Europas bästa trollingfiske för lax och öring. Dalslands kanal, sveriges skönaste vattenväg, som binder samman en labyrint av små sjöar, älvar och idylliska kanaler.

Mer infomation som sjöbodarna hittar du i nedanstående PDF.

  pdfPDF Prospekt Sjöbodar1.37 MB

Mer info Sunnanå Hamn »

Kontakt:

Fredrik Källén - Orvelin Fastigheter
Tel: +46 526 188 13
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


 

Tomter - Sunnanå Hamn

prospekt tomter

I vackra Sunnanå Hamn i Mellerud erbjuder vi nu sju tomter för omgående försäljning. Tomterna är placerade precis vid Vänerns blåa vatten och omgivna av Dalslands vackra natur.

Tomtytorna finns att tillgå från 630 - 1000 kvm och är förberedda med vatten och avlopp, samt anslutande områdesvägar.

I hamnen finns möjlighet till båtplats vilket öppnar upp för fisketurer, bad och härliga dagar på sjön.

Området kring Sunnanå hamn, med den vidsträckta Vänern och Dalslands vackra natur erbjuder ett rikt utbud av aktiviter och upplevelser. Här finner du Melleruds golfklubb ett stenkast bort med en 18-hålsbana och en 9-håls pay &  play. Vänern, ett av Europas bästa trollingfiske för lax och öring. Dalslands kanal, sveriges skönaste vattenväg, binder samman en labyrint av små sjöar, älvar och idylliska kanaler.

Kontakta oss redan idag så bokar vi tid för visning i Sunnanå
Hamn.

Mer infomation om tomterna hittar du i nedanstående PDF.

pdfPDF Prospekt Tomter1.12 MB

Kontakt:

Fredrik Källén - Orvelin Fastigheter
Tel: +46 526 188 13
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.